21.10.15

Sarun selkäkuvat

EDIT: Piti lisätä tämä kuva jo aiemmin, mutta jäin odottamaan virallisia tuloksia. Niitä ei nyt näytä kuuluvan, joku ruuhka taitaa olla. Eli tämä kaularankakuva tarvitaan toki lausuntoon VA koska kaularangassakin voi olla poikkeamia.


7 kaulanikamaa. Mikrosirukin sieltä erottuu. Saru ei oikeasti oksentanut :P

Kuvien kanssa kävi siis niin, että eläinlääkäriasemalta ei löytynyt filmikuvia, mutta ne pystyy tulostamaan uudestaan kun kuvauspäivämäärän vain niihin saa mukaan. Eli kuvat on lähetetty jokunen viikko sitten Kennelliittoon ja virallista lausuntoa odotellaan.

Sarusta tuli otettua aikoinaan epäviralliset selkäkuvat lonkkakuvauksen yhteydessä koska nikamamuutoksia oli tullut jonkin verran esille ainakin lyhytkarvaisista. Vastikään kuulin, että kuvista voi saada virallisesti lausuvalta Anu Lappalaiselta myös epävirallisen lausunnon. Siisteiltä ja normaalilukuisilta nikamat on kyllä näyttäneet, mutta tulipahan varmistus.

Näistä kuvagalleriastakin löytyvistä kuvista lausunto siis on:

Välimuotoinen lanne-ristinikama LTV0 (normaali)
Nikamien epämuotoisuus VA0 (normaali)

Hieno juttu :)

Täältä löytyy ohjeistusta miten kuvia tulkitaan.

Jos eläinlääkäriltä löytyy alkuperäiset kuvat ja jos niissä on rekisterinumeron lisäksi myös päiväys näkyvissä, voi myös vanhat kuvat lausuttaa virallisesti. Odottelen vastausta Sarun kuvista ja jos myös päiväys näkyy niin sitten harkitsen otanko niistä virallisen lausunnon.

13 rintanikamaa.

7 lannenikamaa ja normaali ristiluu.

Normaali ristiluu ja hännän päässä näkyvä mutka...

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Hieno homma! Rapsutuksia Sarulle (ja muillekin karvakorville toki)! :D