16.10.15

Perhe on paras!

Sarun Sveitsissä asuva sisko Win (Giulia Chuken Sakura no Kuni) ohjaajansa Manuelan kanssa oli viime viikonloppuna agin MM-kisojen yksilöhyppärillä 3. parhaita.


Huippua! Ihailtavaa taitoa ja tiimityötä lajin ylimmällä mahdollisella tasolla. Saman radan voitti Claudia & Wii (Bucca Wii du Mourioche). Loppujen lopuksi medien yksilömestaruus meni Silvialle & Le:lle (Celebrian du Mourioche). Wiin ja Le:n emä on sama Bletta kuin Sarun isällä. Monia muitakin taitavia pyrtsejä siellä taas kilpaili mm. pätevät puolalaiset.

Me ei olla edes valitettavasti päästy treenaamaan aikoihin. Eikä siten kisaamaankaan. Jotain omatoimitreenailua on talvella luvassa. Hankala tuota lajia on harrastaa jos ei pysty ohjaaja juoksemaan. Ikävä on ollut radoille, jospa sitä taas pääsisi. Kymmenisen starttia vuodessa ja 3-4 treenikertaa kuukaudessa olisi ihan riittävästi, mutta nyt on jääty siitäkin kauas.

Kuva: Berger Baxter

Lisää Sarun sukua kuvan muodossa. Yllä Sarun kaksi täysveljeä. Hyvin tulee esille rodun vaihtelu. Kun taustoissa on molempia karvamuunnoksia ja kootkin vaihtelee, voi samaan pentueeseen osua näinkin erilaiset tyypit. Vasemman puoleinen Chico on koko pentueen (4 u + 2 n) ainut lyhytkarvainen ja kooltaan noin 50 cm. Gaius taas noin 42 cm ja selkeästi pitkäkarvainen. Kaksi muuta veljestä on jotain näiden väliltä, muistaakseni kooltaan enemmän Chicon luokkaa. Noin 40 cm Saru on siskoaan pari senttiä isompi eli kokoerot on jopa yli 10 cm tässä pentueessa. Rotumääritelmä sallii vieläkin laajemman skaalan.

Saru & Win luovutusiässä

Ei kommentteja: