18.4.14

Syntymiä ja muuta viimeaikaista

Sarulle tuli 4.4. täyteen jo neljä vuotta. Elämä ei ole tylsää tämän sanoisinko vivahteikkaan luonteisen tyypin kanssa. Sankari pääsi jälleen edustamaan pääsiäskuvissa kun on innokkain poseeraaja. Kuvausrekvisiitan kanssa oli ongelmia kun hattu ei meinannut pysyä päässä ja pajunkissat oli jo niin ylikypsiä, että tipahtelivat pois varvuista. Malli onneksi oli iloinen ja ammattitaitoinen :) Näiden kuvien kera toivottelemme

Hauskaa Pääsiäistä!




5.4. syntyivätkin Celon pennut. Nyt tuli uroksiakin, jihuu! Yksi merle narttu ja neljä urosta. Kaksi urosta on merlejä ja toiset kaksi mustia. Heidin blogista löytyy kuvia ja nyt jopa viralliset nimet. Kaikki pennut mahtaa olla jo varattuja, kodit vielä täsmentyy.

Ja käytiin niitä lampaita pyörittämässä...Saru oli asiallinen itsensä. Keskittyminen tekemiseen oli ehkä huonompi kuin viimeksi ja papanatkin ehti maistua, mutta hyviä pätkiä saatiin aikaiseksi tälläkin kertaa. Reta taas oli saanut aimo annoksen lisää intoa ja raivoa teini-iän myötä ja oli kova työ saada kierrokset alas. Kun Saru ohjautuu sauvan mukaan ehkäpä jo viiden metrin päästä, teinitrinsessalle viiden sentin päässäkään paukautettu sauva ei tuonut tarpeeksi painetta. Ihan mahdoton luupää. Kiitokset Reetalle kuvista.









1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Onnea jälkikäteen Sarulle! Ja sehän oli meidän paimennusporukan paras!