15.6.13

Voihan vitonen

Käytiin Sarun kans Okk:n agikisoissa 6.6. juoksemassa kaksi starttia. Vitosputki jatkui eli nyt meillä on neljä vitostulosta peräkkäin. Pienestä on siis jäänyt kiinni nollatulos monta kertaa. No vaihtelun vuoksi toiselta radalta tuli sitten hylky. Ensimmäinen rata (tuomarina Katariina Virkkala) oli helppo, mutta ennen toiseksi viimeistä estettä putkea jäin sen verran jälkeen, että Saru meni juuri putken ohi vasemmalta puolelta eli siitä tuli kielto. Muuten ihan sujuva rata paitsi pieni turha mutka 14. ja 15. väliin.
 
Tulostaululta napattu kuva ekan radan ratapiirroksesta.
Ihan ok aika kuitenkin mutkista huolimatta.

Ennen toista rataa pitikin sitten piipahtaa maksamassa osallistumismaksu kun olin kuvitellut, että meillä on kaksi ilmaiskisalippua. Se, että kisat alkoivat medeillä ja lähdettiin ensimmäisenä, osoittautuikin hyväksi asiaksi. Ei muuta kuin suorituksen jälkeen autoon ja lähimpään maksupaikkaan ja kuitin kanssa takaisin...Ihan hyvin ehdittiin.

Toinen rata (tuomarina Vesa Sivonen) menikin sitten niin pieleen kun voi. 180 asteen käännökset Sarun kanssa aina vähän valuu ja nyt radalla oli aluksi suorassa linjassa ennen käännöstä hyppy, rengas ja pituus. Kun yritin kääntää sitä tiukemmin sainkin käännettyä liikaa ja yksi hyppy jäi välistä ennen putkea. Sarulla ei oikein ollut vauhtia tällä radalla ja oma rytmitys meni myös sekaisin. Pujottelussa leikkasin liian läheltä takaa ja vedin Sarun pois pujottelusta. Ehdittiin vielä yksi putkihylky tehdä samalle radalle. Ei ollut oikein yhteistä säveltä koko radalla.

Ihmetytti Sarun hitaus toisella radalla. Ensimmäiselläkään vauhti ei ollut ihan sitä mitä viime kisoissa. Sillä on kyllä aika huono kuuman sietokyky. Kovia helteitä täällä olikin ollut jo jonkun aikaa ja kerran lyhyellä lähimetsälenkillä se meni välillä varjoon makailemaan. Lenkit onkin tehty pääasiassa viileinä aikoina tai sitten koirat on päässeet uimaan. Sitten muistui mieleen, että sen juoksukin loppui vain kuukausi sitten. Mitään valeraskausoireita sillä ei ole ollut, mutta voihan sekin vaikuttaa.

Ei kommentteja: