7.4.12

Gatupoika

Postattavaa on sen verran paljon, että jaan tuotokset useampaan viestiin. Ensin vähän kuulumisia Gatusta, joka löytyy nyt Koiranetistä.

Tapasin viikko sitten pikaisesti nuoren herran kun laumansa kera pysähtyivät ohikulkumatkalla Oulussa agikisaamassa perheen russelin kanssa. Ketterän oloinen otus Gatu on ja kuulemma agilityssä näppärä muutenkin. Toivottavasti saa jatkaa harrastustaan luustokuvien jälkeenkin. Ne ovat vuorossa loppukesästä kun juuri vuoden täyttänyt poju vähän vielä kehittyy.

Viime näkemästä poju on kasvanut ja kehittynyt paljon. Raamit Gatulla on lyhytkarvatyyppiset vaikka parta ja turkin pituus muutenkin sen pitkäkarvaiseksi paljastaa. Kokoakin taitaa olla lähemmäs 50 cm. Parrasta ja pitkästä turkista huolimatta juuri tämänkaltaiset yksilöt olisi hyvä lisä lyhytkarvaisten jalostukseen. Noita parrattomia eli aidosti lyhytkarvaisia pyreneittenpaimenkoiria kun ei liiaksi ole. Karvamuunnosten yhdistäminen kyllä on vain tekohengitystä, rotu kun tarvitsisi järeämpiäkin toimenpiteitä.
2 kommenttia:

Juha Paulavuo kirjoitti...

Eikös Gatu ole Hulkon Annukan Follen veli? Eli Viinikan Jaanan tuonteja?

Ärripyrrit kirjoitti...

Joo, kyllä on Follen veli. Yhtä paljon "syyllinen" olen tuohon Gatun tuontiin kuin Jaana :)