15.10.17

Rauha tuli (kahteen) taloon

Niin se aika livahti ja pentu täytti tänään jo 8 viikkoa. Muutama päivä sitten se muutti uuteen kotiinsa Marjon ja Esan hoiviin Ouluun ja kotiutui pian. Kutsumanimeksi tuli Rauha, rekisteröintiprosessi on vielä kesken niin vahvistetaan virallinen nimi myöhemmin.

Luonteeltaan Rauha on ainakin rauhallisempi ja hillitympi kuin emänsä. Pelkästään positiivista :D Kovin itsenäinen se on ja on viihtynyt pihalla yksikseenkin jo noin viisiviikkoisesta lähtien. Itse pyytänytkin sinne, varsinkin kakalle. Saru oli ylitunnollinen siivoaja ja mun osalle jäi siivota yksi pökylä lattialta kun Sarun Siivouspartio oli ulkona sillä välin kun pennulla oli tullut kakkahätä. Saru huolehti ihan viimeiseen asti puhtaanapidosta ja muutenkin pennun hyvinvoinnista. Sarulla oli välillä tylsää kun pentu vain nukkui niin se saattoi kaivella pennun alta nukkuma-alustaa, että saisi pennun hereille ja pääsisi hoitamaan sitä. Vahva on Sarulla kyllä hoitovietti ja leikittikin Rauhaa mielellään. Tosin jos pentuja olisi ollut kunnon lauma niin mitenhän sitten olisi mennyt :D

Ihmisiin Rauha on suhtautunut paljon tyynemmin ja rodunomaisemmin kuin Saru ainakin tässä vaiheessa. Tutustuu kaikkiin ja leikkii, mutta hännän heilutusta ei ole ansaittu ihan helposti. Omia mielipiteitään ipana esitteli jo ihan pienestä asti jos esim. naamanpesu ei miellyttänyt juuri sillä hetkellä. Saru on ollut hyvin pitkämielinen, mutta on pentu saanut oppia myös altavastaajana oloa.

Ohessa kuvia 7,5-viikkoisesta Rauhasta.


Ei kommentteja: