23.10.16

Pikareissuja

Syyskuun alussa käytiin Sarun kanssa treffaamassa vihdoin kahta Celon poikaa. Lauantaina tavattiin Kuopiossa pieni suuri mies Jeti (Kivasti Liian Viilee), Tiina ja Mikko.

Jeti & Saru
Seuraavana päivänä pyörähdettiin Joensuussa luonnetestissä. Pikaisemmaksi jäi käynti kuin olisin uskonut...Ehdittiin toki tutustua kivoihin tuomareihin, leikkiä hanskalla, lisäksi Saru sai järkyttyä kelkasta, vähän haukahdella ja muka murista hyökkäävälle tuomarille (ja todeta se kuitenkin kivaksi tyypiksi), säikähtää haalaria (todeta sekin vaarattomaksi), säikähtää tynnyriä ja nippa nappa tutustua siihen vähän haistamalla. Päätettiin kuitenkin keskeyttää testi kuormittumisen takia. Vähän kerrassaan päästiin eteenpäin, mutta turha oli enää kiusata koiraa. Yllättävän paljon Saru kuormittui heti kelkasta kun muussa elämässä on perusreipas. Normielämässä sitä auttaakin paljon se, ettei se jännitä vieraita koiria, paikkoja eikä ihmisiä. Pehmeäkään se ei ole. Toki esille on tullut se, että keskittymiskyvyssä on toivomisen varaa ja se on sellainen iloinen häseltäjä. Kaikki on vaan niin mukavaa.
Rauhoittumisen kanssa ei kyllä varsinaisesti ole ongelmaa ja Saru vajoaakin usein melkoisiin tiloihin kun vähän rinnasta rapsuttaa :D

Testistä ajeltiin vähän matkaa ja tavattiin tuulitukka Hemmo (Kivasti Ota Mut Kiinni) ja Riikka. Koirilla olisi riittänyt leikkiä ja emännillä juttua useammaksikin tunniksi, mutta kotimatka painoi päälle. Kiitokset treffeistä kaikille!
Pari viikkoa Itä-Suomen reissun jälkeen oli vuorossa pikareissu Rovaniemelle. Siellä nähtiin Reta joka oli hieman aikuistunut viime näkemästä. Innokkaalle schipperkepojalle osasi jo neitimäisesti ilmaista, ettei takapuolen haistelu ole soveliasta. Välillä piti kieppua maassa pentumaisesti kuitenkin.Ei kommentteja: