6.9.12

Saru mölli – Rene veteraani

Saru pääsi osallistumaan viime lauantaina seuranmestaruusagikisoihin mölliluokkaan. Pitkiä ratoja ei juurikaan oo tehty ja sen huomasi, mutta saatiin mitä lähdettiin hakemaan eli kisatunnelmaa tutuksi ja palkinnoksi toisesta sijasta ilmaislippuja omiin kisoihin. Eli ei sitten mennyt muillakaan niin putkeen tai meni, mutta mahdollisesti väärään päähän sitä niinku meilläkin muunmuassa.

Rene puolestaan pääsi veteraanien ikään sunnuntaina. Ei siitä kaikesta huolimatta uskoisi, että on jo noin paljon ikää eli 8-vuotta. Vuosi sitten tunnelmat oli Renen suhteen hyvin synkät kun sen lonkan tilanne oli niin huono, mutta hyvin se nykyisin pärjää. Pirteä on ja jaksaa taas lenkeillä hyvin. Synttäreiden kunniaksi koirat pääsi verijälkeilemään. Tällä viikolla Rene on päässyt myös testikoiraksi laserhoidon vaikutuksia kokeilemaan.

Helka oli hoidossa lauantain eli toisin sanoen poissa "auttamasta" muuttohommissa. Mulla oli tarkoituksena väsyttää sitä erinäisillä kokemuksilla, että Reetta saisi muuttorumban jälkeen ottaa rennosti. Vaikea Helkaa tosin on väsyttää. Koitettu on ottamalla mukaan agikisoihin, sen jälkeen käymällä vieraassa paikassa kylässä (kissojakin oli ihmeteltävänä) ja pienen lepotauon jälkeen vielä verijäljen tekoon tutustumalla. Oli kyllä aika huono idea kun se sitten roikkui verisienen kimpussa niin, että tuli vähän tarkoituksemattomasti katkoja jäljelle...

Neiti on kyllä varsinkin rotuisekseen enemmänkin dieseltyyppiä. Mikään ylivilkas touhottaja se ei kyllä ole, mutta puuhailee paljon, varsinkin itsekseen. Se kun aamulla (kuulemma 4-5 aikaan..) hörähtää käyntiin, jatkaa se koko päivän suht samalla temmolla eteenpäin. Välillä pienet torkut ja touhu taas jatkuu.

Sankarista muutama kuva kesältä.


Ei kommentteja: