28.12.11

Tuoreita ja vähän vanhempia kuulumisia

Rene kävi tänään kolmannen kerran vesiterapiassa ja hieronnassa. Lihaksia sille on alkanut tulla varsinkin selkään mukavasti. Muutenkin se jaksaa lenkillä hyvin mukana vaikka liikeradat ei ravaamiseen pitkiä aikoja riitäkään. Viime kuussa kuvatussa pätkässä se sai suorastaan hepulit kun oli aikansa katsonut Sarun sekoilua. Pari päivää ennen joulua se intoutui jopa kosiskelemaan juoksuista Sarua. Tai siis yritti tosissaan loppujen lopuksi astua...Saru joutui jo hiiltymään. Eipä olis uskonut vuosia sitten kastroidulta urokselta. Muisti alkaa palailla pätkittäin voinnin paranemisen vanavedessä ;) Ei tarvinne kertoa miksi se aikoinaan kastroitiin...Takki sillä oli päällä viime kuussa lähes joka lenkillä kun sen turkki oli pitkään niin huonossa kunnossa. Luontaishoitojen avulla sekin saatiin parempaan kuntoon muutamassa viikossa. Pieni verenkuva otettiin varmuuden vuoksi ja kaikki arvot oli aivan normaalit.

Pirakin pääsi tutustumaan vesikävelyn saloihin ja ihan hyvin meni silläkin kun vaan sai "avitettua" sen laitteeseen. Aluksi se jännitti, mutta hyvin alkoi töitä tekemään kun matto laitettiin liikkeelle. Tuollaiselle hektiselle yksilölle vesialtaassa kävely tekee kyllä hyvää. Piran Acell-kantasoluhoidettu olkapää muuten kuvattiin vasta kun se joutui jälleen kerran hampaan poistoon...nyt Piran leuka on yhtä P4:sta kevyempi. Olkapää näytti hyvältä eikä oireita ole ollut, joten voi todeta kantasoluhoidon auttaneen. Alla olevasta kuvasta saa jotain käsitystä muutoksesta.



Syksyllä päästiin taas koko kesän tauolla olleen jäljestyksen makuun kun Renen vointi parani ja kun käärmehavainnot tarpeeksi harventuivat. Piralta ohessa mejäilynäyte. Jotenkin tulee ylikasvanut tunturisopuli tuosta mieleen :D. Jälki oli vuorokauden vanha ja sisälsi yhden makauksen (noin 1,25 min kohdalla). Emäntä vaan oli tyhmästi sijoittanut sen kaatuneen puun taakse piiloon, joten se meni Piralta ohi. Löysi kuitenkin omin avuin jäljelle takaisin. Loppupuolella se näyttäisi merkkaavan pissamalla jotain, mutta makausta siinä ei ole. Seuraavalla treenikerralla kyllä merkkasi makauksen noin ja sehän on ihan sallittu tapa ilmaista makaus.

Pira jäljestää 

Kuvagalleriaan on lisätty kaikille tonttuilukuvat. Piti käyttää hyväksi juuri paketoidut lahjat ennen joulun viettoon menoa. Saru oli aika tohkeissaan kun pääsi kameran eteen ja kelkkaan istumaan. Se on kyllä aktiivinen tyyppi muutenkin tarjoamaan toimintoja. Tokossa tai agissakaan ei kyllä jäädy jos tulee virhe ja pitää ottaa uudestaan. Se pyrkii itsepintaisesti jatkamaan hommaa vaikka sitä yrittää keskeyttää. Esim. agissa jos hyppy menee väärinpäin ja sitä kutsuu pois, yrittää se mieluummin tarjota toisinpäin hyppyä tai jotain toista hyppyä yms. Pujossa tietenkin jatkaa vaan vaikka väärin meni ja aloittaa vaikka toisinpäin uudestaan...Uusien asioiden opetuksessakin se on nokkela. Tosin sille onkin haastavaa kun ei tarvitse tarjota mitään. esim. noutokapulan pito ilman mitään muita toimintoja samalla. Eli kestoa tokossa eri tilanteissa joutuukin treenaamaan sitten, mutta mukava sen kanssa on kyllä touhuta. Ekat mölliagilityepiksetkin käytiin ja meni yli odotusten kun mentiin ekaa kertaa pitkä (18 estettä) rata ja nollalla voitettiin.

Vielä vähän tonttuilua vaikka joulu jo menikin.

Hauskaa Uutta Vuotta!

Ei kommentteja: