4.10.11

Kuulumisia

Pitkä aika on kulunut viimeisestä postauksesta. Paljon on kyllä tapahtunut, aloitetaan vanhemmista ja positiivisemmista uutisista. Elokuussa treffattiin viime vuoden tapaan Sarun ja Minnan Lenin saksalaiset veljet Gaius ja Emil. Pojat mökkeilevät omistajapariskuntansa kera kesäisin Pirkanmaan suunnalla ja nyt saatiin samaan yhdistettyä myös treffit Gatun ja Follen kanssa. Muutamia muitakin pyrtsi-ihmisiä oli paikalla.

Saru oli onnensa kukkuloilla kun sai tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin. Varsinkin Follen kanssa leikit sujui samalla aaltopituudella. Gatuakin piti tietenkin juoksuttaa. Jaanan Katla holsku oli myös erittäin mieluinen kaveri. Hauska ja persoonallinen tyyppi Katla kyllä on.

Molemmat Gatu ja Folle vaikuttivat tasapainoisilta ja avoimilta koiran aluilta. Folle on enemmän hulvaton kyllä ja ulkoisesti ovat hyvin eri tyyppisiä. Voisin veikata, että Gatu on tuosta yhdistelmästä niin "lyhytkarvatyyppinen" kuin voi olla. Kevyt parta löytyi, mutta muuten karva oli yllättävänkin lyhyttä ja korkeahkoraajainenkin oli. Paino sanalla oli, karvaa taitaa tulla vielä kuitenkin lisää ja mittasuhteet voi muuttua.

Kiitokset kaikille mukavasta päivästä! Jaanalle myös yösijasta. Alla muutama kuva viikonlopulta. Lisää löytyy kuvagalleriasta.Ei kommentteja: