16.5.11

Jos metsään haluat mennä nyt...

....niin toisinaan järkytyt! No metsään on menty koirien kanssa lenkkeilemään jo pari kymmentä vuotta joka päivä, mutta viime aikoina on kieltämättä tullut monenlaista eteen metsäpoluilla. Jos aloitetaan hellyttävimmästä päästä niin viime viikolla aamulenkillä pikkuinen jäniksen poikanen juoksi kovaa risteävältä polulta melkein Piran päälle. Reppana joutui tekemään uukkarin vain hieman ennen kuin törmäsi rusakkomaiseen raidalliseen otukseen :) Seuraavaksi miellyttävin näky oli kun pari päivää sitten hirvi juoksi metsäpolun yli vähän kauempaa. Taisi olla toinen kerta kun metsässä hirven olen nähnyt.

Sitten valitettavasti ikävämpiä metsän eläjiä eli käärmehavaintoja on tullut jo muutaman päivän sisään kolme. Ja pitihän sekin nähdä, että käärmeen pureman uhriksi joutui ystäväni Valo tervu :( Tiputuksessa kävi, toivottavasti selviää kohtaamisesta kaikin puolin terveenä. Rene on kyllä hyvä käärmeen ilmaisin kun alkaa haukkumaan tosi tunnistettavasti. Valitettavasti neitit tietenkin ryntäsi heti katsomaan mikä jännä juttu siellä on. Jonkin aikaa kyllä nyt pysytään lähimetsissä...

Sitten kivoja uutisia, sain meiliin Sarun viralliset lonkka- ja kyynärtulokset: A/A ja 0/0. Jihuu! Juoksukin Sarulla on parhaillaan, joten pikkuhiljaa se pentuaika vaan jää taakse.

4 kommenttia:

HeidiU kirjoitti...

onnea hienoista terveystuloksista :)

Ärripyrrit kirjoitti...

Kiitos!

Claudia kirjoitti...

Uuh loistokasta! Onnea!

Ärripyrrit kirjoitti...

Kiitti, jospa tuolla luustolla vois agiakin harrastaa :)