17.11.13

Tämä Tyttö On Tulessa

Kauhean pitkä päivitysväli venähti aikomuksista huolimatta. Mahtava kesä oli ja syksykin eikä koneen ääressä ole innostanut istua. Koneen joka vetää viimeisiään eikä nettikään aina toimi...

Mutta niihin agikisoihin. Elokuussa oli oman agiharrastuksen tiivein kisarypäs ja toki Sarullekin. Viikkotreenit pidettiin episten yhteydessä ja seuraavana viikonloppuna oli luvassa neljä normistarttia höystettynä piirinmestaruusjoukkuekisalla.

Saru epiksissä. Kuva: Sari Eskelinen

Epiksissäkin juostiin kaksi starttia kun Saru oli niin tulessa, että lähti suorastaan lapasesta. Useat esteet meni ulkokaarteesta ohi ja emäntä oli vähintäänkin pölähtänyt, että mistä nyt tuulee. Toisella startilla oltiin jo samalla planeetalla, hylyt molemmista siltikin. Saru oli kisapaikalle tullessa jo aivan tohkeissaan, erittäin hyväntuulinen ja täynnä intoa. Ihan ei housuissaan meinannut pysyä.

Viikonloppuna olikin Kassin järjestämät kisat Virpiniemen upealla liikunta-alueella. Siellä on kyllä kiva kisata. Epiksistä mulle oli jäänyt käsitys, että nyt tätä neitiä tarvii kääntää ja ottaa haltuun normaalia enemmän ja siinä suurimmat syyt niihin lukuisiin vitosiin, joita taas saatin kasattua :/ A-radalla käänsin heti alussa sen vastakäännöksellä hypyn ohi, olisi tainnut kääntyä ihan normaalistikin. Tältä B-radalta Saru tuli toisesta putkesta kesken ulos kun liikaa sitä käskytin. Alun renkaan edessä pyörähtelyistä ei tullut kieltoa. Keppien jälkeen meinasi väärä hyppy kutsua, mutta sain käännettyä kuitenkin. Vitoset siis molemmista.

Virpiniemi B-rata 17.8.2013

Välillä käytiin kotona levähtämässä ja illalla vesisateessa joukkuepiirinmestaruuksiin. Radalla tuli yllätys yllätys vitonen, kielto pujottelusta. Muutama käännös valui myös ja pari sekuntia yliaikaa, mutta positiivista, että kakkos-kolmostasoisella radalla ei enempää kämmejä tullut vaikka sujuvuuden suhteen parannettavaa olisikin.

Sunnuntaina ekalla radalla olisikin pitänyt kääntää enemmän ja siitä sähellystä ja hylky. Aika megalomaaninen loppusuora oli tällä radalla, eipä koskaan ole tullut tehtyä ennen.

Virpiniemi C-rata 18.8.2013

D-radalla oli vähän haastava neliöhypyn tapainen kuvio ykkösluokkiin. Hyvin se meni, mutta toiseksi viimeisellä esteellä käänsin liikaa ja Saru tuli ohi ja tuloksena jälleen vitonen :/ Voi kääk!

Virpiniemi D-rata 18.8.2013

Hyvin kesti molempien turnauskestävyys kisasuman! Jopa itsellä, lihakset ei edes menneet tukkoon. Viimeisen startin jälkeen Saru vielä sai hepuleita hiekalla ja muutama ihminen kysyikin myöhemmin sen ikää kun aika pentumaisen vaikutelman oli kait antanut. Muutenkin oli tosi mukava kisata kerrankin enemmän ja yhteinen sävel todella löytyi vaikkei ihan nollia saatukaan.

Virpiniemessä.

Syyskuun alussa käytiin Torniossa kisaamassa kolme starttia ja taas saatiin yksi vitonen lisää, mutta myös 10 ja 15. Kieltoja tuli, varsinkin keinulta ja puomilta. Viimeisin rata oli selkeästi haastavampi ja kakkosluokkalaiset menikin tämän saman radan. Eli taas saatiin kokemusta muistakin kuin ykkösten radoista. Ihan hyvät fiilikset jäi vaikka keinun ja puomin ohittelut hämmästytti. Keinulla oli muillakin (ulkopaikkakuntalaisilla) ongelmia, liekö se niin erilainen mihin on totuttu.

1 kommentti: