14.4.11

Sarun synttärit ja terveystutkimukset

Laiska bloggaaja yhdistää useamman jutun samaan...Saru juhli 4.4 ensimmäisiä synttäreitään perinteisellä "kakulla". Eipä uskoisi, että se on jo vuoden ikäinen. Aika nulikka se vielä on eikä ensimmäisiä juoksujakaan ole vielä kuulunut.

Korkeuskasvu Sarulla on varmaan päättynyt ja pieneksi tämä menninkäinen jäi. Viime vkl mittautin sen epävirallisesti agituomarilla ja tulokseksi tuli 39,7 cm. Eli tuon mittauksen mukaan lyhytkarvaiseksi kolme milliä liian pieni ja pitkäkarvaiseksi vajaat kaksi senttiä alarajan yli. Ihan geneettisesti ajateltuna Saru on pitkäkarvainen kun partaa löytyy, mutta kokonaisuuden perusteella täällä on tapana muunnos valita. Pitää katsoa myöhemmin kun aikuiskarva tulee, että vaihdanko pitkäkarvaiseen vai mitä tehdään. Muuten sillä ei ole mitään väliä, mutta näyttelyissä olisi hyvä näyttää mahdollisemman paljon juuri sen muunnoksen edustajalta joksi se on rekisteröity...Aika sopivasti välimaastoon Saru tällä hetkellä asettuu :D Näyttelyissä tuskin muutenkaan suurta menestystä olisi luvassa, joten Pira hoitanee jatkossakin kauneuskisapuolen :)

Toinen iso juttu tapahtui tänään eli Saru kävi läpivalaisussa. Virallisesti tutkittiin polvet sekä kuvattiin lonkat ja kyynärpäät. Epäviralliset lausunnot otettiin lisäksi vielä olkanivelistä sekä selästä. Suuren suuri helpotus oli kun kaikki näytti hyvältä! Selästä ja olkanivelistä ei huomautettavaa, polvista tuli lausunto 0/0, kyynärpääkuvat lähtee Kennelliittoon arviolla 0/0 ja lonkkakuvat arviolla A/B (vai oliko toisinpäin...). Tuo parempi lonkka ei kuulemma voisi olla parempi. Toisessa oli vain jotain pientä huomautettavaa. Hienoa! Viimeaikaisen luustoepäonnen jälkeen tosi kivoja uutisia. Tarvii vielä odotella virallisia tuloksia, mutta mitään suurta ongelmaa ei pitäisi olla. Laitan kuvat kuvagalleriaan kun saan ne. Silmäpeilaukseen Saru menee joskus myöhemmin.

1-vuotias pieni menninkäinen

2 kommenttia:

Claudia kirjoitti...

Ooh onnea! :) Aika kiva sattuma että molemmat sai samat arviot samaan aikaan. Onnea supersöpönskille pikku Sarulle! Se on niin syötävä <3

Ärripyrrit kirjoitti...

Saru kiittää :)